Societatea

Laboratorul de analize medicale BIOTEST se afla situat in orasul Somcuta Mare, Maramures. A fost infiintat in anul 2008 ca societate privata si a fost dotat cu aparatura moderna, performanta cu scopul furnizarii unei game de servicii paraclinice de laborator cat mai diverse si la un standard de calitate ridicat. Laboratorul ofera o gama completa de analize din domeniile:

  • hematologie si coagulare
  • biochimie
  • imunologie si serologie
  • dozari hormonale
  • microbiologie

Laboratorul se supune normelor si reglementarilor din domeniu, fiind acreditat RENAR in conformitate cu prevederile standardului ISO 15189:2013. Implementarea sistemului de management al calitatii s-a concretizat cu obtinerea certificatului de acreditare nr. LM1113/29.08.2018.

Certificatul de acreditare si anexele cu domeniile acreditate se pot vizualiza aici:

Personalul

Personalul are o experienta bogata in medicina de laborator, fiind coordonat de Directorul de Laborator, medic specialist laborator clinic, membru al Colegiului Medicilor Maramures. Alt personal cu studii superioare este reprezentat de un chimist medical specialist si un biolog medical, membrii ai OBBCSSR. Recoltarea probelor este asigurata de un asistent medical principal, membru al OAMGMAMR Maramures